Tykkää meistä Facebookissa!

Yleistä seuran toiminnasta

Porin Nuorisoseura ry o­n yhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena o­n järjestää kaikenikäisille mielekästä vapaa-ajan toimintaa. Toimimme Porin kaupungin tiloissa.

Järjestämme säännöllisesti viikoittain kokoontuvia harrastusryhmiä. Kaiken ikäiset ovat tervetulleita mukaan toimintaamme, vaikka pääpaino o­nkin lapsissa ja nuorissa.

Tällä hetkellä seurassamme toimii hiphop- lastentanssi - ja showdance-ryhmiä. Toimintamme o­n tanssipainotteista, mutta eri harrastusvaihtoehtoja pyritään tarjoamaan kysynnän ja ohjaajien saatavuuden mukaan.

Seuramme tanssiryhmät osallistuvat vuoden mittaan erilaisiin tapahtumiin Suomessa. Ryhmät käyvät mielellään myös esiintymässä erilaisissa tilaisuuksissa. Hiphop-tanssijat osallistuvat vuosittain Kalevan Nuorten Kulttuurikatselmukseen eli Kalkkarien kulttuurikeikalle. Keväällä 2014 se järjestettiin Satakunnassa. Seuran omia perinteisiä joulujuhlia ja kevätnäytöstä ei myöskään sovi unohtaa! Kansainvälisyyttä toimintaan o­n tuonut Les Petits Lamartiniens –ystävyysryhmä Maconista Ranskasta. Ryhmä oli seuramme vieraana kesällä 2004. Macon o­n Porin ystävyyskaupunki.

Porin Nuorisoseura ry