Uutiset

18.2.2019HIIHTOLOMALue lisää »5.2.2019Kalkkareitten kulttuurikeikka INFO!Lue lisää »29.1.2019Ryhmiin Ilmoittautumiset suljettuLue lisää »

Tykkää meistä Facebookissa!

Kalkkareitten kulttuurikeikka INFO!

05.02.2019

KALKKAREITTEN KULTTUURIKEIKKA              
30.-31.3.2019 Koski Tl
Kosken seudun yläaste, Lampitie 3, Koski Tl
Satakunnan, Hämeen ja Varsinais-Suomen piirien yhteinen katselmustapahtuma on taas täällä!
Ohjelmassa tanssi-, musiikki- ja näyttämöilmaisukatselmuksien lisäksi on mm. toimintapajoja, iltaohjelmaa ja yhdessäoloa. Porin Nuorisoseura järjestää yhteisen linja-autokuljetuksen.
Koko viikonlopun osallistumismaksu on 45€. Osallistumismaksu sisältää linja-autokuljetuksen, koulumajoituksen, ruokailut ja ohjelman. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.
Mukaan Kalkkareitten Kulttuurikeikalle tarvitset makuupussin/peiton, tyynyn, makuualustan, vaihtovaatteet, ulkovaatteet, henkilökohtaiset tarvikkeet ja omia herkkuja/taskurahaa kahviota varten. Muistathan myös esiintymisvaatteet ja sisäkengät/-tossut. 
Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu seuran nettisivujen kautta www.porinnuorisoseura.net kohdasta "Ilmoittautuminen". Merkitse lisätietoihin osallistujan ikä matkapäivänä, mahdollinen erityisruokavalio/allergiat, sairaudet ja neljän toimintapajan numerot (kaksi ensisijaista pajaa ja kaksi varapajaa). Maksajan tietoihin annetaan huoltajan nimi ja puhelinnumero(t), josta tavoittaa tapahtuman aikana.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.2.2019 ja viimeinen maksupäivä 10.3.2019. Myöhästyneitä ei voida ottaa mukaan! Maksu maksetaan Porin Nuorisoseuran tilille FI40 5700 7820 0490 44 viestinä "Kulttuurikeikka/osallistujan nimi". Peruutetusta osallistumisesta voidaan palauttaa maksu vain lääkärintodistuksen toimittaneelle. Matkalle pitää olla huoltajan lupa!
Toimintapajat: (Jokainen osallistuja osallistuu kahteen pajaan)
1. Sirkuspaja I Haasta fysiikan lait!  Ilma-akrobatiaa kankaalla, tasapainoilua ja jongleerausta eri välineillä. Yli 12-vuotiaat.
2. Sirkuspaja II Haasta fysiikan lait! Ilma-akrobatiaa kankaalla, tasapainoilua ja jongleerausta eri välineillä. Alle 12-vuotiaat.
3. Leivontapaja Leivotaan ja koristellaan herkullisia kuppikakkuja.
4. Kranssipaja Taivutetaan pajusta kranssi, koristellaan mm. aidolla kasvimateriaalilla. Ikäsuositus yli 10-vuotiaat.
5. Käsityöpaja Tehdään maskotti huovasta ja kierrätysmateriaaleista.
6. Taidepaja I Kollaasitekniikalla, yhdistelemällä piirtämistä, maalaamista sekä leikekuvia. Alle 12-vuotiaat "omakuva supersankarina".
7. Taidepaja II Kollaasitekniikalla, yhdistelemällä piirtämistä, maalaamista sekä leikekuvia. Yli 12-vuotiaat "omakuva haaveammatissani"
8. Luontopaja Kuljetaan luontopolku katsellen, kuunnellen ja kosketellen. Lopuksi lähilaavulle mehulle ja keksille. Lämmin ulkovaatetus.
9. Koulusuunnistus Arvoituksellinen piilosuunnistus koulun sisätiloissa 10-16-vuotiaille.
10. Bändipaja Valitaan ohjaajan ehdottamista erityylisistä biiseistä 1 tai 2, joita harjoitellaan yhdessä. Biisejä voi ehdottaa myös itse etukäteen sähköpostitse ohjaajalle, osoite tapio.lindholm@gmail.com. Lisäksi tietoa musiikkialasta ja musiikin tekemisestä. Olisi hyvä, jos sinulla olisi vähän kokemusta esim. jostain näistä: kitara, basso, kosketinsoittimet, rummut tai laulu. Yli 12-vuotiaat.
11. Askartelupaja Tehdään keväinen pöytäsomiste luonnonmateriaaleja ja koristeita käyttäen.
12. Toiminnallinen ensiapu PELASTA, VAROITA, AUTA JA HÄLYTÄ Harjoitellaan arjen ensiaputaitoja, kuten haavan ensiapu tai mitä tehdä, jos kaveri pyörtyy yllättäen. Mitä vaaratilanteita voi omassa kodissa, harrastuksen parissa tai koulussa syntyä ja miten tilanteissa toimitaan?
13. Ulkoleikkejä Hauskoja perinteisiä ulkoleikkejä koulun pihalla. Ulkovaatetus, jossa hyvä liikkua.
14. Kuoropaja Tutustutaan kuorolaulun iloihin ja oppeihin laulaen ja heittäytyen. Yhdessä tekemistä ensikertalaisille ja kokeneimmille kuorolaulajille. 
Tapahtuman ennakkokatselmuslajeina on visuaaliset taiteet (kädentaito, valokuvaus, kuvataide, videokuvaus jne) ja sanataiteet (kirjoitelmat, runot, lyriikat jne. Tekstin suositeltu maksimipituus on 400 sanaa). Ennakkokatselmuslajeissa työn aiheen voi valita vapaasti tai hyödyntää annettuja vapaaehtoisia aiheita, jotka ovat tänä vuonna "Ennen Wanhaan" ja "Nuorentuvan hiirulainen".
Ennakkotöihin tulee ehdottomasti olla merkittynä tekijän nimi, ikä ja nuorisoseura. Työt tulee toimittaa perjantaihin 15.3. mennessä postitse osoitteeseen Taina Salminen, Härkätie 450, 31500 Koski Tl. Tai sähköpostitse salminen.taina@hotmail.com. Valokuvan/videon voi halutessaan julkaista myös sosiaalisessa mediassa tunnisteella #kalkkarit19. Kädentaitotyöt tuodaan itse tapahtumapaikalle lauantaina 30.3.
Pakkaa mukaan myös paljon iloista mieltä!
Lisätiedot:
puh. 044 041 6562/Puheenjohtaja Laura Huuhka
puh. 045 142 9002/Varapuheenjohtaja Elena Huttu
18.02.2019HIIHTOLOMA
05.02.2019Kalkkareitten kulttuurikeikka INFO!
29.01.2019Ryhmiin Ilmoittautumiset suljettu